Duurzaamheid

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Zweverink Bos- en landschapsverzorging. Wij geloven in duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen zonder dat dit ten koste gaat van het bedrijfsrendement door tijdig te investeren in materieel met schonere motoren en lage uitstoot.

 

TRAXX dieselbrandstof is een verbeterde dieselolie, speciaal ontwikkeld voor zware dieselmotoren. TRAXX biedt ons enerzijds reductie van CO2-uitstoot en fijnstof en anderzijds een lager brandstofverbruik en dus beter rendement.

TRAXX diesel bevat speciale reinigende additieven die continu roetaanslag in de motor voorkomen en verwijderen. Daarnaast zorgt het extra hoge cetaangetal van 55 voor een krachtigere ontbranding. Dit alles vertaalt zich in een CO2-reductie van gemiddeld 3,5 % ten opzichte van andere dieselbrandstoffen.

Onze brandstofleverancier Dalhuisen kon verder met het officiële TRAXX Testrapport aantonen dat wij met TRAXX zo’n 5 % minder fijn stof uitstoten. Dit is weer erg belangrijk voor de gezondheid van onze medewerkers en omwonenden.

Met TRAXX kiezen wij bewust voor een schone en efficiënte dieselbrandstof.